Beneficiile membrilor

În calitate de membru ACROM aveţi următoarele beneficii:

1. Existenţa unui cadru etic definit. Semnarea cererii de aderare la ACROM cuprinde şi acceptul membrilor de a respecta Codul Etic al ACROM. Acest fapt oferă garanţia că membrii ACROM acţionează într-o manieră etică şi profesională, pe baza unui set de reguli clare de comportament profesional.

2. Informarea. În calitate de membru ACROM beneficiaţi de informaţii actuale şi gratuite referitoare la practica privată, confidenţialitate, păstrarea dosarelor clienţilor precum şi la alte subiecte de interes şi de specialitate.

3. Posibilitatea de a publica pe site articole de specialitate. ACROM dezvoltă un jurnal online la realizarea căruia sunteţi invitaţi, în calitate de membri, să participaţi cu articole de specialitate. Pentru aceasta ACROM vă pune la dispoziţie Procedura de selecţie a articolelor şi Documentul privind normele de redactare.

4. Acces la articolele de specialitate publicate de ceilalţi colegi

5. Participarea la evenimentele ACROM şi ale partenerilor. Beneficiaţi de locuri cu preţuri speciale la toate evenimentele ACROM şi ale partenerilor săi, cum ar fi: conferinţe, seminarii, workshop-uri, cursuri de formare profesională, sesiuni de supervizare, webinarii etc.

6. Contact cu personalităţi naţionale şi internaţionale din domeniul consilierii. ACROM asigură membrilor săi posibilităţi întâlnire cu personalităţi din domeniul consilierii, cu diferite ocazii şi evenimente, bune ocazii de a obţine informaţii importante pentru practica lor curentă.

În calitate de membru ACROM e nevoie să demonstraţi publicului, potenţialilor angajatori, beneficiarilor şi colegilor de breaslă că sunteţi hotarat(ă) să practicaţi consilierea cu responsabilitate, la cele mai înalte standarde şi respecând codul etic.

Aderă la ACROM