Conferinta IAC

In perioada 14-17 aprilie 2010 va avea loc la Bucuresti Conferinta Internationala a IAC. Mai multe informatii despre IAC (International Association for Counselling) gasiti la www.iac.coe.uga.edu.

ACROM este institutia partenera a IAC in acest demers, asa ca va invitam sa fiti alaturi de noi in a-i intimpina pe colegii din toata lumea.
 Scopul conferintei anuale din 2010 este acela de a identifica posibilitatile prin care consilierii pot interveni in mod constructiv intr-o societate afectata de criza economica mondiala.
Va invitam sa beneficiati de oportunitatea de a va intalni cu colegi din toata lumea si sa exploram impreuna noi cai de a promova consilierea ca pe o forta de anvergura globala, cu impact pozitiv asupra dezvoltarii umane.

Inscrieri

Inscrierile se fac online, pe site-ul asociatiei, www.iac.coe.uga.edu, accesand sectiunea “2010 Conference”.

De asemenea, pe pagina web a conferintei participantii din tara aveti informatii legate de posibilitatile de cazare. Mentionam ca preturile sunt preferentiale pentru participantii la conferinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>